AJ Producten nieuwe sponsor van sc Heerenveen: "Als Fries maakt dit me trots"

04 oktober 2024 09:15

AJ Producten heeft zich verbonden aan sc Heerenveen. Directeur Wessel Bergsma is trots dat het leveranciersbedrijf, dat zich richt op zakelijk meubilair, zich heeft aangesloten bij de OSSH. "Als Fries maakt dit me trots."

AJ Producten


Bergsma vindt het belangrijk om sportverenigingen te steunen. "Als Friese ondernemer draag ik persoonlijk graag bij aan sport in de provincie, waarvan sc Heerenveen natuurlijk hét uithangbord is. Veel mensen binnen ons bedrijf volgen de wedstrijden van de club met veel passie en enthousiasme, wat de band tussen ons bedrijf en de club alleen maar versterkt."

Volgens de directeur van het Jouster bedrijf is het sponsorschap een win-winsituatie. "De businessclub van sc Heerenveen biedt ons als relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt een mooie kans om waardevolle contacten te leggen en ons netwerk verder uit te breiden. We hopen dat onze naamsbekendheid groter wordt, maar tegelijkertijd vinden we het prachtig dat wij een bijdrage kunnen leveren aan onze favoriete club."