Bezoekersinformatie voor Sparta-thuis: live het clublied voor de aftrap

25 oktober 2024 10:33

Zaterdagavond om 21.00 uur komt Sparta Rotterdam op bezoek in het Abe Lenstra stadion. Heb jij een toegangskaart voor dit affiche, kom dan op tijd naar het stadion. Voor de aftrap wordt ons clublied 'Er schijnt een fel licht aan de horizon' live gespeeld. Dat wil je niet missen!

13112022305354 FPH8332


Ben jij erbij?
De kaartverkoop voor deze wedstrijd gaat hard! Er zijn al meer dan 22.000 kaarten verkocht. Heb jij nog geen ticket, maar wil je dit duel wel beleven in het Abe Lenstra stadion? Bij dit duel hebben we vrije verkoop, wat betekent dat je geen seizoen- of clubkaart nodig hebt. Vanaf 19.00 uur is het ook mogelijk om bij het Abe Lenstra stadion kaarten te kopen, op de hoek bij Ingang E.


Halloween op omloop Zuid
De omloop op de zuidtribune staat bij deze wedstrijd volledig in het teken van Halloween. Schrik dus niet als je binnenkomt!

Betaal bij meerdere barren met EasyPay
Geen drinken kunnen halen in het Abe Lenstra stadion omdat je geen contant geld meer in je portemonnee hebt? Tijdens de wedstrijd wordt bij meerdere barren gewerkt met EasyPay. 


Wegwerkzaamheden tussen Joure en Heerenveen
Van 2 oktober tot 27 november zijn er wegwerkzaamheden tussen Joure en Heerenveen, waarbij rekening gehouden dient te worden met vertragingen tot 60 minuten. Rijd je hierlangs, vertrek dan vroeg van huis! Klik hier voor meer informatie.

Parkeren
Herinnering: P4 niet bereikbaar via Stadionweg
Bij de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam is P4 niet bereikbaar via de Stadionweg. Dit zal dit seizoen voor alle wedstrijden gelden, zoals ook al gemeld in eerdere bezoekersinformatie-artikelen. In- en uitrijden kan via de Atalantastraat.

Wijziging: aanrijroute P1
Beschik je over een parkeerkaart voor P1? Om voor een optimale doorstroming van het verkeer te zorgen verzoeken we je om - vanaf de A32 - afslag 11 (Heerenveen, Oranjewoud) te nemen en te vervolgens de borden Abe Lenstra stadion te volgen. Als je bij het stadion gearriveerd bent, wijzen onze parkeerstewards de weg naar P1.


It Pompebledsje

Traditiegetrouw wordt It Pompebledsje weer verkocht voorafgaand aan de thuiswedstrijd. Met het kopen van het boekje maken supporters kans op mooie prijzen. De uitslag van de verloting is in de rust te zien op de grote schermen in het stadion en vanaf dat moment ook terug te vinden op onze website.


Volg de wedstrijd met live commentaar
Wist je dat het mogelijk is om de wedstrijd te volgen met live commentaar? Waar je ook bent, overal word jij op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op het veld. Vijf minuten voorafgaand aan de aftrap begint de uitzending.


sc Heerenveen roept op: gooi plastic bekers in de oranje containers

sc Heerenveen roept supporters op om plastic bekers te scheiden van ander afval. Is je plastic beker leeg? Gooi deze dan in de oranje containers. De ingezamelde plastic bekers worden gerecycled. Al het overige afval, zoals patatbakjes en kartonnen koffiebekers, kan in de zwarte restafvalbakken. Laten we samen zorgen voor een schoon Abe Lenstra stadion. 

Let op: Arriva-regeling niet meer geldig
Waar seizoenkaarthouders in de voorbije seizoenen gebruik konden maken van de Arriva-regeling, is dat in het seizoen 2024/2025 niet meer het geval. Wil je met het openbaar vervoer naar het Abe Lenstra stadion, dan dien je een vervoersbewijs te kopen.