Meiwurkje blijft sponsor van sc Heerenveen: "Samen kom je verder"

02 oktober 2024 09:00

Meiwurkje Uitzendburo blijft verbonden aan sc Heerenveen. Gerda Veenstra van het bedrijf is al langer supporter van de Friese club. "Jarenlang hebben we een seizoenkaart gehad. We voelen ons hier thuis. In september 2023 hebben we dit bedrijf overgenomen, waardoor we ons aan konden sluiten bij de OSSH."

DSC03396 (1)


In de loop van vorig seizoen kwam Meiwurkje bij de businessclub terecht. "Vorig jaar zijn wij uitgenodigd voor de vrouwelijke ondernemersbijeenkomst. Hierdoor maakten we kennis met de OSSH en konden we voor een half jaar sponsor worden. Dit is ons zo goed bevallen dat we onze sponsoring verlengen." 

Het uitzendbureau werkt vanuit Joure, Lemmer en Heerenveen. Volgens Veenstra zijn er meerdere aspecten die terugkomen in zowel haar bedrijf als bij de voetbalclub. "Net zoals sc Heerenveen gaan wij geen uitdagingen uit de weg. We gaan altijd voor de goede match. Ons slogan is: samen kom je verder. Samenwerking staat bij ons centraal, niet alleen binnen ons team, maar ook met onze medewerkers, klanten en leveranciers."