sc Heerenveen en Jeugdfonds Sport & Cultuur Fryslân slaan handen ineen

24 september 2024 14:30

sc Heerenveen is een nieuwe samenwerking aangegaan met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Fryslân. In Fryslân leven 11.600 kinderen in een huishouden met een laag inkomen. De club vindt het belangrijk dat alle kinderen kunnen deelnemen aan sport- en cultuuractiviteiten. Door de samenwerking aan te gaan met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Fryslân kunnen meer kinderen en jongeren de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van de ondersteuning vanuit het fonds.

 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Fryslân zorgt ervoor dat kinderen en jongeren kunnen sporten als er thuis geen geld voor is. Zij betalen de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigde spullen, zoals sportkleding en -schoenen.
 
Meedoen aan sport en cultuur gewoon mogelijk via het Jeugdfonds Sport & Cultuur 
Met de start van het nieuwe sport- en cultuurseizoen lanceert het Jeugdfonds een nieuwe campagne voor ouders. Tijdens deze campagne roept het Jeugdfonds ouders/verzorgers van kinderen waar thuis niet genoeg geld is op om een aanvraag te doen bij het Jeugdfonds via www.kieseenclub.nl. Want elk kind verdient het om mee te doen op hun favoriete club.