sc Heerenveen maakt Tredde tenue bekend: stijlvol wit

08 oktober 2024 08:45

‘Heerenveen de trots van Friesland, in het mooie blauw en wit.’ Met veel trots presenteren kledingleverancier Macron en sc Heerenveen het Tredde shirt voor seizoen 2024/2025. Waar de Friese club eerder bekendmaakte dat het útshirt blauw was, wordt daar nu een wit tenue aan toegevoegd.

Header (1)


Friese banen
De basis van het shirt is qua structuur hetzelfde als het útshirt. Ook hier zijn van dichtbij meerdere verticale banen te zien. Hierbij staan effen en gestreepte vlakken om en om, wat het shirt voorziet van extra diepte. De strepen in de vlakken staan diagonaal, in dezelfde hoek als de banen op de Friese vlag. Zo dragen we die, op een subtiele manier, altijd bij ons. Ook buiten de provincie.

Waar het shirt wit is, zijn de details in de nek en op de rand van de mouwen zwart en blauw. Achterop prijkt een zwart pompeblêd, wat het shirt een extra Fryske tint geeft.

Stijlvol en duurzaam
Het Tredde shirt is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het shirt is gemaakt van volledig gerecycled polyester, wat past bij de waarden van zowel Macron als sc Heerenveen.

Het Tredde shirt is per direct te koop in de online Feanstore. Vanaf 13.00 uur kun je ook in de winkel bij het stadion terecht.


  

Header