sc Heerenveen wijzigt procedure voor clubkaart-aanvragen

24 juli 2024 13:41

sc Heerenveen heeft de procedure voor het aanvragen van een clubkaart aangepast. Vanaf het nieuwe seizoen moet een kopie van een legitimatiebewijs toegevoegd worden. Dit is om te verifiëren dat de gegevens van de persoon en de gegevens voor de clubkaart overeenkomen. Na controle wordt de kopie van het legitimatiebewijs meteen verwijderd.

12052024319240 DSC 9452


Hoe moet je je legitimeren?
Je legitimatiebewijs kun je opsturen in het ticketing-systeem. Klik bovenin je scherm op het blauwe poppetje. In het menu klik je vervolgens op 'Mijn legitimatie'. Hier klik je op 'Identificeren', waarna je een kopie van je rijbewijs, identiteitskaart of paspoort kunt uploaden.

Waar het in de voorgaande seizoenen meteen mogelijk was om toegangskaarten te kopen na het aanvragen van een clubkaart, gaat de club nu dus eerst controleren of alle gegevens juist ingevuld zijn. Is dat het geval, dan krijg je een bevestigingsmail. Vanaf de volgende dag is het mogelijk om toegangskaarten te bestellen. Let op: Je mag maar bij één club een clubkaart hebben.

 


Clubkaart gratis
De clubkaart is vanaf nu weer gratis te bestellen, waar dit in de voorbije jaren tien euro was. Toen werd gewerkt met een kortingsvoucher van tien euro na aankoop. Dat vervalt nu, aangezien de aanschaf kosteloos is gemaakt.

Waarvoor heb je een clubkaart nodig?
De clubkaart biedt geen toegang tot het stadion, maar geeft je het recht om één of meerdere kaarten te kopen voor een thuiswedstrijd van sc Heerenveen waarbij een clubkaartverplichting geldt. Het aantal kaarten dat je kunt kopen, hangt af van de tegenstander en het veiligheidsrisico. De aantallen worden per thuisduel vermeld op de website. Geldt er vrije verkoop bij een thuiswedstrijd, dan heb je helemaal géén clubkaart nodig. Een 'Mijn Heerenveen-account' is dan voldoende.

Clubkaart en uitregistratie
Voor een uitwedstrijd heb je sowieso een clubkaart of seizoenkaart nodig, in combinatie met een uitregistratie. Deze is hier aan te vragen.