Seizoenkaartcampagne: bijna 18.000 supporters verzekerd van een vaste plaats

03 september 2024 16:50

De wervingscodes van de seizoenkaartcampagne 'Er schijnt een fel licht aan de horizon' waren tot 2 september te gebruiken. In totaal hebben meer dan duizend nieuwe seizoenkaarthouders middels deze actie een vaste plaats genomen. Lees hier meer cijfers over de campagne tot dusver.

CAMPAGNEBEELD 2024


Nieuwe seizoenkaarthouders

In totaal zijn er ruim 2355 nieuwe seizoenkaarthouders bijgekomen, die afgelopen seizoen geen seizoenkaart hadden. Momenteel beschikken 17.845 supporters over een seizoenkaart. Dit aantal is inclusief sponsoren en vrijwilligers. Er zijn 14.560 particuliere seizoenkaarten verkocht. Ter vergelijking: vorig jaar waren er rond deze tijd 13.305 particuliere seizoenkaarthouders. 

Wervingscodes
Deze zomer kregen supporters die hun seizoenkaart verlengden tijdens de verlengperiode wervingscodes om andere fans tegen een voordeliger tarief ook een aan vaste plaats in het Abe Lenstra stadion te helpen. Dat leverde aan twee kanten voordeel op: degene die de code invulde ontving 25 procent korting op de seizoenkaart en degene die de code weggaf kreeg datzelfde bedrag terug. In de derde week van september wordt het geld gestort aan de seizoenkaarthouders.

Ben jij erbij?
De kaartverkoop voor FC Groningen gaat vrijdag 6 september om 13.00 uur in de verkoop. Wil je jezelf nu al verzekeren van een plaats tijdens de Derby van het Noorden? Een seizoenkaart kopen is nu wel mogelijk. Dan ben je niet alleen tegen de Groningers aanwezig, maar ook in de veertien andere Eredivisiethuisduels. Onder andere Ajax, Feyenoord, PSV, FC Twente en AZ komen ook nog langs.