Spelers van het G-team zetten handtekening onder contract

09 oktober 2024 16:55

Dinsdagmiddag stond de jaarlijkse presentatie van het G-team weer op het programma. Dertien voetballers, die zich tijdens de open trainingen van eerder dit seizoen hebben bewezen, komen uit voor sc Heerenveen in de Bijzondere Eredivisie. 

Team


Alle voetballers kwamen dinsdag één voor één het veld van het Abe Lenstra stadion op, met zijn of haar eigen opkomstnummer. Aan de rand van het veld tekenden zij hun contract. Ook algemeen directeur Ferry de Haan, trainer Robin van Persie en Egbert van Hes (CEO van Eisma Media Groep) zetten een krabbel op het papier. Daardoor liggen ze nu allemaal één seizoen vast.

Eisma Meida Groep & Foppe Fonds
Eisma Media Groep zet zich al jaren in voor het G-team en is ook dit seizoen hoofdsponsor van het bijzondere sc Heerenveen-team. Daarnaast is het Foppe Fonds ook betrokken bij deze ploeg. Sporten is voor niet alle jongeren vanzelfsprekend, bijvoorbeeld door financiële omstandigheden of vanwege een beperking. Het Foppe Fonds zet zich voor deze kinderen in, zodat ook zij kunnen bewegen en stralen.