Clubkaarthouders opgelet: zo houd jij je kaart actief

17 oktober 2024 16:11

sc Heerenveen heeft aan het begin van dit seizoen de procedure voor het aanvragen van een clubkaart aangepast. Supporters moeten een kopie van een legitimatiebewijs toevoegen bij de aanvraag. De club gaat dat nu met terugwerkende kracht ook doen bij fans die al langer in het bezit zijn van een clubkaart.

12052024319224 DSC 9401


Waarom?
Vanaf het seizoen 2024/2025 moet een kopie van een legitimatiebewijs toegevoegd worden bij de clubkaartaanvraag. Dit is om te verifiëren dat de gegevens van de persoon en de gegevens voor de clubkaart overeenkomen. Na controle wordt de kopie van het legitimatiebewijs meteen verwijderd.

Hoe moet je je legitimeren?
Je legitimatiebewijs kun je opsturen in het ticketing-systeem. Klik bovenin je scherm op het blauwe poppetje. In het menu klik je vervolgens op 'Mijn legitimatie'. Hier klik je op 'Identificeren', waarna je een kopie van je rijbewijs, identiteitskaart of paspoort kunt uploaden.


Deadline

Supporters die momenteel in het bezit zijn van een actieve clubkaart hebben tot 15 november 2024 de tijd om hun legitimatiebewijs te uploaden. Doet een fan dit niet, dan vervalt de clubkaart. Vanaf 15 november is het dan alleen nog mogelijk om kaarten te kopen voor wedstrijden waarbij er een vrije verkoop is. Dit is slechts bij enkele thuisduels het geval. Heeft een supporter de deadline gemist? Uiteraard is het mogelijk om een nieuwe clubkaart aan te vragen, waarbij hij of zij zich dus alsnog moet identificeren.

Seizoenkaarthouders
Er zijn seizoenkaarthouders die ook nog in het bezit zijn van een clubkaart. Stel dat jij op een gegeven moment besluit om geen nieuwe seizoenkaart te nemen, dan heb je bij de meeste wedstrijden een clubkaart nodig om tickets te kopen. Daarom is het slim om je huidige clubkaart actief te houden. Dit doe je dus door een kopie van je legitimatiebewijs te uploaden.