FeanFan Magazine komt eraan: onder andere interviews met Rallis, Kersten en Smans

10 september 2024 09:02

De nieuwe editie van FeanFan Magazine verschijnt deze week. Leden van de gelijknamige supportersvereniging vinden het blad de komende dagen op hun deurmat. In het nieuwe nummer lees je een groot interview met Dimitris Rallis, die via de Akademy doorgroeide naar de eerste selectie en onder Robin van Persie onlangs zijn Eredivisiedebuut maakte. "Ik wil de fans laten zien wat ik kan", zegt hij vol bravoure. 

Cover Feanfan 1


Niet alleen vanuit de Akademy is er deze zomer nieuwe aanwas: de club haalde ook een aantal spelers op de transfermarkt. Sam Kersten, Levi Smans en Amara Condé komen uitgebreid aan het woord, evenals drie vaste krachten in Friese dienst: Ché Nunnely, Pawel Bochniewicz en sc Heerenveen Vrouwen-keepster Jasmijn Resink.

Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor Heer van Heerenveen Gilles Veenstra en wasdame Bettie Anema, die bijna 24 jaar bij sc Heerenveen in dienst was. "Ik werd er 's nachts weleens wakker
van, dan schoot het programma van de
volgende dag door mijn hoofd. Ik was
er altijd mee bezig", vertelt ze op de plek waar ze jarenlang werkzaam was.

Wil je FeanFan Magazine voortaan ook thuis ontvangen? Voor 25 euro per jaar ben je lid van de supportersvereniging en ontvang je het magazine in de brievenbus. Nieuwsgierig? Word nu lid.